Workshop en concert: Nisia
uit met vlieg

30.6.2019

Workshop en concert: Nisia

Tijdens Bouwen aan de Zomer van Sint-Joost bouwen kinderen, jongeren én volwassenen samen aan een dorp in het Sint-Franciscuspark: hutten, tenten, een brug, een standbeeld, een speeltuin. En er zijn mensen die helpen.
Er is ook een buvette, een terras, een bibliotheek, een keuken, een oven, een barbecue en een podium.

Vandaag kan je om 14:00 deelnemen aan een Italiaanse percussie workshop van Nisia. Daarna geven ze om16:00 het beste van zichzelf tijdens een optreden. Kom langs en geniet van het gezellig kunnen zitten en andere ontmoeten. Proeven van Nisia kan je hier doen: https://www.youtube.com/watch?v=Z0C1JBBVuEc

Nisia is ontstaan uit de ontmoeting tussen twee heel verschillende muzikale werelden: die van de traditionele Zuiditaliaanse muziek en die van de Europese jazz en folk. Die ontmoeting leverde een boeiend repertoire op dat rijk is aan emotie, humor, passie en vreugde.
Emanuela Lodato (zang en percussie) en Vincent Noiret (contrabas) laten zich inspireren door oude muzikale en ritmische tradities uit Sicilië, Calabrië en Campania. Ze creëren een eigen stijl waarin plaats is voor herinterpretaties, nieuwe composities en fusion. Hun muziek is als een eeuwenoude olijfboom met de wortels diep in de grond en de takken in de lucht.

Algemene informatie

Thema: 
Creativiteit, Ontmoeting
In het kader van: 
Zomerwerking
Wanneer: 

30.6.2019
van 14:00 tot 17:30

Waar: 

Sint - Franciscuspark
Poststraat 50
1210 Sint-Joost-ten-Node

Voor wie: 
Jongeren 15+, Jongeren 12+, Kinderen, Kleuters, Gezinnen, Senioren, Volwassenen
Leeftijd: 

6-99 jaar

Taalniveau Nederlands: 
Extra info: 

www.tennoey.be | 02 217 08 82 | tennoey@vgc.be Leeftijd: alle leeftijden Kostprijs: GRATIS Data: 29/06-7/07 en 24/08-1/09 Ism: Brede School Sint Joost, Ndl. Dienst Cultuur, Bib Joske. Een project in het kader van Lokaal Cultuurbeleid SJTN. Alice van Innes en Maarten de Ryck.

Prijs: 

Gratis

Workshop en concert: Nisia

Prijs

Gratis

Reservatie

GC Ten Noey
tel 02 217 08 82
tennoey@vgc.be

Waar

Sint - Franciscuspark
Poststraat 50
1210 Sint-Joost-ten-Node