Familieworkshop keramiek
uit met vlieg

27.2.2021

Familieworkshop keramiek

Willen jullie samen iets nieuws leren? Volg dan op 27/02 deze workshop keramiek. Veilig thuis voor de computer maar wel met de begeleiding en het keramiekmateriaal van een professional. Dat is het recept voor een topzaterdagnamiddag.

Maak samen met je kind(eren) thuis 2 decoratieve kommetjes voor snoepjes, chips of gevonden schatten.
Je leert in een instructievideo de basis en gaat nadien tijdens een live online workshop samen met keramiste Petra aan het werk.
Hoe gaat dat in zijn werk? Een box vol nodig materiaal (klei, spateltjes, glazuur, etc.) kan je de dagen voordien ophalen in JC Aximax of GC Ten Noey. Op zaterdagnamiddag bekijk je de instructievideo en leg je al het materiaal klaar. Heb je je schort aan en sta je klaar? Dan zetten we de computer aan en maken kennis met keramiste Petra. Een uur lang zal zij jou helpen bij het creëren van de perfecte kommetjes. Je kommetjes moet je nadien terugbrengen naar Aximax/Ten Noey en worden gebakken in een professionele keramiekoven alvorens je ze terug kan ophalen. Dit verzekert stevige kommen en een waterdichte glazuurlaag zodat je ze voor allerhande doeleinden kan gebruiken.

Algemene informatie

Wanneer: 

27.2.2021
van 14:00 tot 15:00

Waar: 

Aximax
J.W. Wilsonstraat 19
1000 Brussel

Voor wie: 
Kinderen, Kleuters, Gezinnen
Leeftijd: 

5-8 jaar

Thema: 
Creativiteit, Educatief
Leervorm: 
Atelier
Extra info: 

live online workshop van 14u tot 15u of van 15u tot 16u (nog af te spreken na inschrijving). Aanbod: keramiekkit voor 2 kommen, instructievideo, 1 uur live online begeleiding en het afbakken van de gecreëerde stukken nadien Inschrijven: via aximax@vgc.be Let op. Plaatsen zijn beperkt

Prijs: 

€ 20

€ 8,0 (Paspartoe tegen kansentarief)

Familieworkshop keramiek

Prijs

€ 20

€ 8,0 (Paspartoe tegen kansentarief)

Inschrijven via

GC Ten Noey
tel 02 217 08 82
tennoey@vgc.be

Waar

Aximax
J.W. Wilsonstraat 19
1000 Brussel