Nieuws

Aantal nieuwsberichten: 141
Vrijwilligers gezocht voor Camping Josée - 25/06/2020

Deze zomer wordt Bouwen aan de zomer in het jasje van Camping Josée gestoken en trekken we rond in Sint-Joost. Hiervoor zijn we nog opzoek naar enkele vrijwilligers om in de bar te staan, te timmeren, mee rond te trekken of te koken. 

Preventiemaatregelen COVID-19 - 23/06/2020

Check de preventiemaatregelen van Ten Noey.

Speelweken - 30/05/2020

De vraag naar speelweken is groot. Kinderen willen in veilige omstandigheden een speelse en creatieve week doorbrengen.

Zomer in Sint-Joost - 30/05/2020

Het ziet er naar uit dat we de zomer in eigen land en dorp zullen doorbrengen. Laten we er het beste van maken, dan doen we al de hele lockdown lang: muziek op stoep of balkon, babbels met de buren, postkaartjes, online-grapjes, apero-parties.

Nood aan speelruimte? - 28/04/2020

Heb je zelf nood aan ruimte om te spelen met je kinderen? Ken je mensen in je buurt die even buiten willen in veilige omstandigheden? 

Mondmaskers naaien - 28/04/2020

Er is een grote nood aan mondmaskers nu we stilaan weer uit ons kot mogen. In SJTN zijn er al enkele mensen stevig aan het naaien. 

Vertel je buren wie je bent - 28/04/2020

Misschien sta je elke dag om 20u op je balkon. Om te applaudisseren voor de mensen die het land draaiend houden. En je zwaait naar je overburen, waarmee je voor 16 maart nooit een woord wisselde.

Kaftkaft tip van Loesdier - 07/04/2020

Ga alvast aan de slag met deze video van loesdier voor het ontwerpen van je eigen kaftpapier voor KaftKaft. En wees er ook woensdag bij voor een heleboel extra tips op Atelier met Loesdier: ontwerp je eigen kaftpapier voor KaftKaft.

Ondertussen in Sint-Joost - 07/04/2020

In Ondertussen in Sint-Joost krijg je korte gesprekken te lezen met mensen uit Sint-Joost. Over hun bezorgdheid. Over hun werk. Over omgaan met de tijd. Over denken aan daarna. Op die manier, en met Live SJTN houden we zo goed mogelijk contact met u. En met wat er leeft in SJTN.

KaftKaft - 29/03/2020

Rare tijd, noodgedwongen thuis, wat kan je allemaal doen? Aha, goed idee, volle bak de tijd om iets te ontwerpen voor KaftKaft, de wedstrijd waarin je je eigen kaftpapier kan ontwerpen.

Pages