Aangespoelde spullen / Objets Naufragés

Publicatiedatum: 
Donderdag, 27 oktober 2016 - 01:40

Alles wat je niet meer nodig hebt kan aanspoelen in Ten Noey!

GC Ten Noey

Het magazijn
Van 7/11 tot 20/11 van ma > za van 9 tot 19u
Heb je voorwerpen liggen die in onbruik zijn geraakt, breng ze dan naar het magazijn. Een verzamelplaats voor op rust gestelde mixers, stoelen, lampenkappen, gehaktmolens, veegborstels,… De vriendelijke mensen van het onthaal nemen ze in ontvangst.
Wie wil geeft er een verhaaltje over het voorwerp bij. 

 

Het atelier
Van 21/11 tot 8/12
Théâtre de Galafronie laat zijn fantasie los op wat is bijeen gebracht in het magazijn. Ze vinden voor elk ding een tweede, onvermoed leven. Sommige dingen blijken een ziel te hebben, andere dingen blijken al jarenlang naar elkaar op te zoek zijn en vinden mekaar hier.
Elke nieuwe constructie krijgt een plek in huis.

 

Expo
Van 9/12 tot 28/12
Loop binnen en verbaas u over de productie van zoveel ongebreidelde fantasie.
Een tentoonstelling van kelder tot kantoren, kleine en grote creaties, 2D, 3D, vliegend, kruipend, hangend, zittend, staand. Kom zoeken naar de ijsschaatsen of tandenborstels die je had achtergelaten, of laat je gewoon meevoeren in een wereld waar je dingen herontdekt.

 

En het publiek?
woensdag 23 en woensdag 30 november
van 14 tot 17u : Open ateliers voor kinderen
vanaf 18u : Soep/Aperitief
Het publiek doet gewoon mee: iedereen kan zijn spullen naar het magazijn brengen en zo zijn bijdrage leveren aan het eindresultaat. Wie wil kan ook meebouwen. Dat weten we dan wel graag vooraf.
Op woensdag gooien we de deuren van het atelier open. Kinderen zijn welkom vanaf 13u30 voor de open ateliernamiddagen begeleid door de ploeg van Théâtre de Galafronie.
Vanaf 18u mogen ook volwassen nieuwsgierigen een kijkje komen nemen, een glas komen drinken, een babbeltje doen met de bouwers, en natuurlijk hun neus in alle spullen steken, of het magazijn nog verder aanvullen met nieuwe onbestemde dingen.

 

Feest
Vernissage: Vrijdag 9 december vanaf 16u
Finissage: woensdag 28 december vanaf 19u
Aangespoelde spullen/Objets naufragés - expo - wordt feestelijk geopend en afgesloten met muziek, kleine perfomances, café.
Een prettig moment om te zien hoe de dingen tot leven komen.

 

Info
Up-to-date info: Facebook/tennoey - 02 217 08 82 - www.tennoey.be
In samenwerking met Théâtre de Galafronie

Bijhorende documenten: 
AttachmentSize
PDF icon flyerok.pdf3.23 MB