Buitenspeeldag op woensdag 19 april 2017

Publicatiedatum: 
Donderdag, 16 maart 2017 - 03:35

Tussen 13.00 u. en 17.00 u. kan je gratis meedoen aan geweldige sport- en spelactiviteiten op verschillende locaties in Brussel, alleen of met andere kinderen en jongeren. Groepen moeten zich ten laatste op 5 april inschrijven.
 

Heb je zin om met vele andere kinderen en jongeren te spelen? Trommel al je vrienden en vriendinnen op om buiten te spelen en sporten! Want op woensdag 19 april is het weer BUITENSPEELDAG !

Ga tussen 13.00 u. en 17.00 u. een kijkje nemen op één van de vele leuke locaties en ontdek welke geweldige avonturen er om de hoek kunnen schuilen in de stad!

Alle activiteiten zijn gratis en zijn toegankelijk voor iedereen. Er zijn animatoren aanwezig om de activiteiten te begeleiden, maar ouders en begeleiders zijn steeds zelf verantwoordelijk. De Buitenspeeldag is geen kinderopvanginitiatief.

Buitenspeeldag

Programma?

► Ontdek wat er allemaal te doen is op www.brusselbazaar.be/buitenspeeldag
 

Deelname in groep? Inschrijving verplicht.

Kom je met een groep(je) naar Buitenspeeldag? Schrijf dan in ten laatste op 5 april via jeugddienst@vgc.be of 02 563 05 79 en vermeld het aantal kinderen, de locatie en welke activiteiten jullie graag willen doen.

Voor groepen die niet ingeschreven zijn, kunnen we niet garanderen dat ze aan de groepsactiviteiten kunnen deelnemen.
 

Meer info?
jeugddienst@vgc.be of 02 563 05 79
www.brusselbazaar.be/buitenspeeldag

Buitenspeeldag in Brussel is een organisatie van de VGC jeugd- en sportdienst in samenwerking met verschillende partners.

Fotogalerij: 
Buitenspeeldag