De inschrijvingen voor de zomer bij Aximax!

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 12 april 2016 - 11:51
De inschrijvingen voor de zomer bij Aximax starten op zaterdag 30 april 2016 vanaf 10u. Inschrijven voor de jaaractiviteiten is ook nu nog mogelijk.
 

Hoe schrijf je in voor de speelweken bij Aximax?

Er zijn twee mogelijkheden:

  1. Online vanaf 10u00. De speelweken tijdens de zomervakantie staan helemaal onderaan.
  2. In Aximax van 10u00 tot 12u00 voor personen die hulp wensen bij het inschrijven en voor personen met een "Paspartoe aan reductieprijs" die nog niet eerder inschreven bij Aximax. 

Wat heb je nodig bij de inschrijving?

  • gegevens van de school
  • naam en telefoonnummer van de huisdokter
  • bloedgroep kind(eren)

Hoe betaal je?

Je betaalt elektronisch (online banking) op het einde van de inschrijving. In Aximax kan je enkel betalen met Bancontact. 

 

Aximax

Paspartoe? Wat is dat?

De 'Paspartoe aan reductietarief' is een spaar- en voordelenpas voor inwoners van het Brussels hoofdstedelijk gewest vanaf 3 jaar. Je kan punten sparen via deelname aan vrijetijdsactiviteiten, zoals bij Aximax. Deze punten kan je omruilen voor mooie voordelen. Vraag de 'Paspartoe aan reductietarief' aan met je identiteitskaart of Kids-ID bij de Vlaamse Gemeenschapscommissie of bij Muntpunt:

  • € 2 voor -26-jarigen
  • € 5 vanaf 26 jaar
  • GRATIS voor mensen met een verhoogde tegemoetkoming. Dit is de "Paspartoe aan reductieprijs". Hiermee krijg je korting op het Brusselse vrijetijdsaanbod, onder andere in Aximax.

Meer informatie hierover vind je terug op www.paspartoebrussel.be

Je moet reeds ingeschreven zijn bij Aximax om online te kunnen inschrijven aan reductietarief.