De Schakel is ook van u!

Publicatiedatum: 
Vrijdag, 26 februari 2016 - 03:37

In januari kon u lezen dat Ten Noey zichzelf opnieuw aan het uitvinden is. Er worden belangrijke nieuwe accenten gelegd die vanaf volgend seizoen in een nieuwe manier van werken zichtbaar zullen worden. Een onderdeel van de werking van Ten Noey is De Schakel. Ook hieraan wordt achter de schermen druk gesleuteld. Het resultaat hiervan zal ook vanaf september zichtbaar worden. Enkele mensen zetten hun schouders onder deze hervorming. U kan een van hen zijn. Dit zijn de belangrijkste ideeën over De Schakel op dit moment: Het moet een blad worden voor en door inwoners van Sint Joost, eerder dan een aankondigingenblad van Ten Noey. De lezer moet zijn gemeente leren kennen door de verhalen van mensen. Op die manier kan De Schakel werkelijk zijn wat zijn naam pretendeert te zijn: een verbinding tussen mensen en gemeenschappen.

GC Ten Noey

Meewerken aan dit project kan op verschillende manieren: Je kan deelnemen aan de voorbereidende gesprekken waarin de grote lijnen worden uitgezet. Je kan vaste schrijver of fotograaf worden. Je kan tipgever zijn die interessante mensen en verhalen aanreikt.

In elk geval ben je welkom op de volgende redactievergadering in Ten Noey, op maandag 14 maart om 18u. Geef je vooraf een seintje: 02 217 08 82.