Inschrijven in Brussel

Publicatiedatum: 
Woensdag, 9 december 2015 - 02:45

Uw kind inschrijven in een Nederlandstalige kleuter- of lagere school in Brussel voor het schooljaar 2016-2017? Meld uw kind dan aan op www.inschrijveninbrussel.be tussen 4 en 29 januari 2016. Ook alle kinderen geboren in 2014 moet u in januari aanmelden, zelfs de kinderen die pas starten in september 2017. 

© VGC - Lander Loeckx

Inschrijven in een secundaire school? Informeer u op tijd, want de procedure kan verschillen per school. Gaat uw kind volgend schooljaar naar het 1e leerjaar A van een secundaire school met aanmeldingsprocedure? Ook dan moet u in januari 2016 aanmelden op www.inschrijveninbrussel.be.

Op de website www.inschrijveninbrussel.be vindt u bovendien alle nodige informatie: wanneer u wat moet doen, welke documenten u nodig heeft, wie voorrang krijgt, wie u kan helpen.

Vindt u de procedure wat moeilijk? Verschillende Brusselse organisaties helpen u graag met deze aanmelding. Ook in ons gemeenschapscentrum kan u in januari op hulp rekenen. Vraag meer info aan ons onthaal en maak een afspraak met 1 van onze medewerkers. 

Fotogalerij: 
© VGC