Ten Noey ook ’s avonds en in het weekend. Dankzij u?

Publicatiedatum: 
Vrijdag, 26 februari 2016 - 03:38

Een gemeenschapscentrum hoort niet alleen ter beschikking te staan van de gemeenschap tijdens de kantooruren, maar ook en vooral tijdens de vrije tijd. Dat is niet altijd een sinecure voor een huis zonder huisbewaarder. Toch is het wat Ten Noey gaandeweg meer wil mogelijk maken, dat verenigingen, comités en particulieren ook ’s avonds en tijdens het weekend in “het huis” terecht kunnen.

GC Ten Noey

Is uw belangstelling gewekt en lijkt het u wel wat om op regelmatige basis tijdens avond- of weekendmomenten medewerker van Ten Noey te zijn? Laat het ons weten: tennoey@vgc.be of 02 217 08 82.

In april organiseren we een infomoment voor iedereen die geïnteresseerd is. Hierop vertellen we u wat we van de “losse medewerkers” verwachten. Hoe onthaal je een groep? Wat kan er technisch verwacht worden? Wat te doen bij vragen of problemen? Hoe zit het met taalgebruik? Maar ook vertellen we je wat jij van Ten Noey mag verwachten. Is er een vergoeding? Is er begeleiding? Zijn er nog voordelen aan verbonden van in Ten Noey medewerker te zijn?