Uw stem in onze Algemene Vergadering!

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 16 september 2014 - 04:16

Hersamenstelling Algemene Vergadering vzw GC Ten Noey

Zin om samen met andere verenigingen en individuen uit Sint-Joost-ten-Node en Brussel Noordoost te werken aan een boeiend gemeenschapscentrum? 

Ten Noey

Stel u kandidaat lid voor de Algemene Vergadering van vzw Gemeenschapscentrum Ten Noey!
De Algemene Vergadering is de plek waar we discussiëren en beslissen, waar nieuwe ideeën en mensen elkaar ontmoeten, waar we bruggen bouwen en nieuwe initiatieven ontstaan.

HERSAMENSTELLING ALGEMENE VERGADERING VZW Ten Noey
Ten Noey zoekt nieuwe leden voor de Algemene Vergadering. Heeft u of uw vereniging zin om samen met andere verenigingen, organisaties en individuen uit Sint-Joost-ten-Node en Brussel Noordoost te werken aan een boeiend gemeenschapscentrum? Stel u kandidaat!

We doen een oproep naar enthousiaste en gemotiveerde nieuwe mensen, verenigingen en organisaties om zich kandidaat te stellen om lid te worden van de Algemene Vergadering om onze huidige ploeg te versterken.

Goesting?
Stel u kandidaat met behulp van bijgevoegd document
Voor vragen over onze werking kan je steeds terecht bij GC Ten Noey.

Wanneer kom je in aanmerking?
Een vereniging, dienst, organisatie of instelling moet kunnen aantonen dat zij een lokale sociaal-culturele activiteit ontwikkelt dat zich richt tot de gemeenschap uit Sint-Joost-ten-Node en/of Brussel-Leopoldswijk (jaarlijks minimaal drie activiteiten).

Een privé-persoon moet aantonen dat hij/zij een wezenlijke  bijdrage kan leveren aan het lokale gemeenschapsleven of een deskundige bijdrage kan leveren aan het bestuur van GC Ten Noey.

Praktische info:
U kan lid worden als afgevaardigde van een erkende vereniging/dienst/instelling/organisatie of als individu
Om lid te worden kan u de aanvraagfiche invullen die we ten laatste verwachten op 1 oktober 2014. Deze fiche vindt u in de bijgevoegde documenten.
De officiële hersamenstelling van de Algemene vergadering van GC Ten Noey is gepland op maandag 20 oktober 2014.

Op dinsdag 30 september 2014 zijn er twee ontmoetingsmomenten voorzien waar je terecht kan met al je vragen over Ten Noey!
Kandidaat-leden zijn welkom om 15 uur of om 18 uur.

 

Voor meer informatie kan u steeds terecht bij de centrumverantwoordelijke Piet Ools.

Piet.ools@vgc.be  of 02-217 08 82

Bijhorende documenten: