VGC lanceert tweede editie projectoproep Bruss-it!

Publicatiedatum: 
Maandag, 27 februari 2017 - 04:04

Wil jij Brussel beter, mooier en slimmer maken? Samen met je vereniging, organisatie, school, wijk of burgercollectief?

Met de tweede editie van de projectoproep ‘Bruss-it’ ondersteunt de VGC projecten rond sociale stadsinnovatie. Sterke projecten rond gemeenschapsvorming in de gedeelde ruimte kunnen een subsidie tot 15.000 euro krijgen.

Een projectaanvraag indienen kan tot en met 19 april 2017. Je vindt het aanvraagformulier hier.

Bruss-it

Wil je meer informatie?

Het infomoment vindt plaats op dinsdag 14 maart 2017 in het VGC-Renaissancegebouw, Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel. Welkom vanaf 17.30 uur. Het infomoment start om 18 uur stipt. Het einde is voorzien rond 19.30 uur. Om een beeld te krijgen van het aantal deelnemers, vragen we dat je op voorhand inschrijft. Je krijgt er uitleg over het thema en de criteria van de projectoproep. En je krijgt antwoorden op al je vragen. Schrijf je in via de website.
 

Heb je al een projectidee en wil je graag feedback?
Kom dan naar een feedbackmoment. Je stelt er je projectidee kort voor en je krijgt feedback. Je kan er ook ideeën uitwisselen en netwerken met andere aanwezigen. Schrijf je in via onze website.
 

Volg op Facebook voor al het nieuws over deze projectoproep.

Surf naar www.brussit.be voor meer info. Je vindt op de website ook een overzicht van de projecten die in 2016 een ‘Bruss-it’-subsidie kregen.