ZOMERPROJECT

Tijdens de zomer trekt Ten Noey resoluut naar buiten, op straat, op pleinen en in parken. We sparen moeite noch tijd (maar zijn wel zuinig op onze centen) om een zomerwerking op poten te zetten waarbij enerzijds de rijkdom van Sint-Joost-ten-Node aan het licht komt (lokale artiesten krijgen een podium, fijne onbekende plekken worden ontsloten, buren worden op straat uitgenodigd om met elkaar in contact te komen.
Vroeger heette het zomerproject: Bouwen aan de Zomer van Sint-Joost, waarbij we kinderen en volwassenen aan de slag lieten gaan met alle mogelijke (gerecycleerde) bouwmaterialen. Zo vormden ze een saai park om tot prettige pleisterplek, of bouwden ze hutten waar de kinderen konden opklimmen of zich konden in verschuilen.
Sinds de coronazomer van 2020 houden we tijdens de zomer Camping Josée open. Josée is een fictieve figuur die iedereen die niet op vakantie vertrekt bij haar op de Camping uitnodigt voor een pintje, wat muziek, speelplezier en uiteraard: voor fijne babbels op het terras.

© Ten Noey